10/9/16

Super affected

source

What are the things that make you super affected that change your whole mood even before you know your mood is going to be that day? Quite a mouthful question, no? For me, it’s my dreams. Always. If it’s happy dreams, I can let them go. If it’s about ghost then I would be scared and that’s it. But if it’s sad and emotional ones, also if it had any people I know in reality, it’s a game over for me.  
Hal apa yang mempengaruhi kalian banget sampai mood kalian berubah walau harimu belum juga mulai? Ah, pertanyaan panjang banget ya. Buat aku, jawabannya mimpi. Selalu. Kalau mimpinya seneng sih ya udah. Kalau tentang hantu, pasti takut tapi ya, ya udah. Tapi kalau tentang sesuatu yang sedih dan bikin emosional, terlebih kalau di dalamnya ada orang di kehidupan sehar-hariku? Wah udah deh, rusak mood seharian. 

Writing this, I just had a dream that made me super upset. In the dream, I know all those people even though now I forget who. But the dream . . . what can you do if your beloved one married someone else? I’ll leave all the details—but I mean, if it upsets me this much, I don’t know how sad I would be if it’s real?
Waktu nulis ini, aku habis aja mimpi sesuatu yang bikin aku sedih banget. Di mimpiku, aku kenal sama semua orang di sana, cuma aku sekarang lupa. Tapi mimpinya . . . gimana coba kalau orang yang bener-bener kamu suka nikah sama orang lain? Intinya, kalau mimpi ini aja bikin aku sedih banget, gimana kalau itu kenyataan?

Well then, since my mood becoming gloomier, I thought I would just embrace the feeling and listen to Toni Braxton and Babyface’s Love, Marriage & Divorce album. It’s a fab album.
Hah ya udah, karena udah terlanjur aku bakalan sedih-sedihan dulu dan dengerin albumnya Toni Braxton dan Babyface: Love, Marriage & Divorce album. Albumnya bagus banget.

It’s kinda pathetic to let the dreams affect you this much—but I assure you it’s only one of few things that I let myself to be upset.
Memang agak menyedihkan buat biarin mimpi mepengaruhi mood kita—tapi yakin deh, ini cuma satu dari beberapaal yang aku biarin diriku buat ngerasa sedih.

No comments

Post a Comment

© FAFANADIA
Maira Gall