9/23/16

These movies never get old

source

. . . at least for me.
. . . buat aku seenggaknya.

Wow, can you imagine watching movies in a living room like that? I’d love to have my future house looking like that!
Wah, bisa bayangin nggak nonton di ruang kayak foto di atas ini? Aaah pingin banget bisa punya rumah kayak gini! 

Calling all of you that love chick flicks as much as I do! It goes without saying that almost all movies listed below are chick flicks. I love it. For me, it’s like an escape from the reality, especially when I have bad days. Although, I’m quite ashamed that I haven’t watched many classic chick flicks! But then, I’ve watched many, and these movies below, never get old (for me):
Kalian semua suka film-film chick flicks kayak aku? Well, di bawah ini hampir semuanya film chick flicks yang aku suka banget. Buat aku, nonton chick flicks itu kayak "escape" dari dunia nyata hehehe apalagi kalau lagi punya bad day. Walaupun, malu juga ngaku fan film chick flicks padahal belum banyak nonton film chick flick yang zaman dulu, yang klasik-klasik gitu. Tapi kalau hal itu dikesampingkan, aku udah nonton lumayan banyak lho, dan film-film di bawah ini—aku nggak bosen-bosen lihatnya:

No comments

Post a Comment

© FAFANADIA
Maira Gall